Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (12) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(12)
    • 5 Yıldız(11)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/11/2020

    Получил заказ через 3 месяца,но мне не к спеху.Пришло в обычном пакетике,но главное,что всё целое.Пока не испытывал,так как нет такой обходимости.На первый взгляд всё хорошо,товар соответствует описанию.Спасибо Banggood!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    Fast delivery, just 10 days for CN warehouse, everything as described.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    I used it for Tektro brakes (2 kinds). I could find a connection piece in the set for all what I needed. So for me works fine.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2021

    Produit conforme à la description. Dommage que les embouts soient en plastique et que le réservoir ne soit pas transparent.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    it came fast. still not tested. it seems OK.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/12/2020

    Works very well for the price. Very complete kit with lots of adapters and parts. Worth the price.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2020

    I prodotto ha impiegato più tempo del previsto per essere spedito, ma una volta fatto questo passo, mi è stato recapitato in tempi brevi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/06/2021

    Nduoz 2 hi j zjz ej zuz euejeje je I Evi hee uebe didk fdj edhe. F

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/04/2021

    very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/12/2020

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY345.72
    • TRY1,420.57
    • TRY196.18
    • TRY243.01
    • TRY112.06
    • TRY167.11
    • TRY102.72
    • TRY289.65
    • TRY102.72
    • TRY112.06
    • TRY147.21
    • TRY261.61
    • TRY327.03
    • TRY177.49
    • TRY140.10
    • TRY84.02
    • TRY93.37
    • TRY298.99