Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (120) İnceleme
  • (17) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(120)
    • 5 Yıldız(114)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/03/2022

    Wkrętarka wydaje się na prawdę solidna. Troszkę głośna i delikatnie wibruje, ale może przez to, że ma udar. W tej cenie jestem zadowolony. Obudowa zwarta sprawia wrażenie dużo droższej wkrętarki. Niestety przesyłka zapakowana beznadziejnie, karton otwarty niezabezpieczony niczym, tylko jakimś cudem przesyłka dotarła do mnie w dobrym stanie, kompletna.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2022

    ich finde vor allem die Verpackung hervorragend. die Art wie der Versand geregelt wurde hat wie immer hervorragend funktioniert. darüber hinaus ist das qualitätsmanagement wirklich gut.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2021

    excelente herramienta, muy robusta y al parecer de muy buena calidad, llegó en los tiempos prometidos, muy recomendable esta empresa

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    High-quality construction Packaging is poor but is good in Eu The sound of the tool is excellent The weight is surprisingly heavy with a large battery will already be very heavy

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2021

    Quick delivery. Looks and feels ok. Wil see how it will hold.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    excellent product fits perfect to 288v battery which I had! seems very powerful and strong! it’s little bit heavier than others I used

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2022

    Prodotto ottimo, ben costruito e dotato di una buona potenza.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/06/2021

    parafusadeira entregue confome a compra ,antes do prazo de entrega determinado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2021

    it good looking

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    net als makita even zwaar even goede vorm en ligt perfect in de hand . en echte aanrader

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$33.99
    • US$69.99
    • US$55.99
    • US$86.99
    • US$69.99
    • US$48.99
    • US$45.87
    • US$68.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$43.99
    • US$47.99
    • US$39.99
    • US$215.99
    • US$75.99
    • US$45.99
    • US$59.99