Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (67) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(67)
    • 5 Yıldız(61)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/03/2022

    I haven't use it yet but as it seems it'a very powerful tool and convninient ,all perfect.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/06/2022

    A kétkedő vásárlóknak üzenem a fűrész tökéletesen alkalmas nagyobb munkák elvégzésére is! Egy akkumulátor egy töltéssel és nézd meg mennyi munkát végeztem el vele a képeken látható! Én sem bíztam benne de meglepő az ereje! És az akku még mindig kitart. 10 nagy ágat vágtam le vele. Bátran vedd meg nem csalódsz!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2022

    Good battery saw with basic tools, charger and two batteries. I also bought a spare chain. l am satisfied.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/11/2022

    super rápida a entrega

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/11/2022

    Pilka přišla během dvou dnů, sestavil jsem ji a funguje jak má. Uvidíme až ji vezmu do terénu. Žádný typový štítek a tak budu věřit co je na stránkách. V některých recenzích je videt pilka v plastovém kufru, tak na něj zapoměňte - je pravda že v nabídce není uveden ale mě to docela zmátlo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/02/2022

    Perfect!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • upcdm22
    ES
    01/01/2022

    Una buena herramienta, para podar ramas sin esfuerzo. El único inconveniente es que las dos baterías duran poco.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/08/2022

    it came 3 days early i haven't worked on it yet but it looks good. the only problem is where the bumper goes in. I went to put it on and the nut from the screw got lost inside the machine, so I can't put it on.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/08/2022

    все супер

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/04/2022

    la sega è arrivata mezz'ora fa ho aperto il pacco e purtroppo questo pezzo è rotto

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$55.99
    • US$35.99
    • US$67.99
    • US$94.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$60.99
    • US$76.29
    • US$89.99
    • US$116.99
    • US$45.25
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$95.99
    • US$68.99
    • US$129.99
    • US$89.99