Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (38) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(38)
    • 5 Yıldız(35)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/03/2021

    رائع مطابق للوصف وعملي

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2021

    it looks great, very good product,and fast delivery.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/04/2021

    Vfm, but came without eu plug. Customer service compensated me for the mistake. Happy customer again.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2021

    Item as described , arrived fast! EU adaptor is included!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/09/2021

    Goed apparaat. Snoeit prima. Alleen moeilijk achter te komen hoe hij aan gaat. staat ook niet inde handleiding. Kostte heel wat gepuzzel en proberen voordat we het voor elkaar kregen.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/08/2021

    Tesoura muito boa porém as baterias não aguentam a carga como prometido duram no máximo uma hora e meia cada bateria minha indicação é que não comprem

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    Bom produto , exelente para podas em pomares e arbustos , recomendo com duas bat porque a duração de bat + - uma hora , mas de resto supera as espactativas .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/05/2021

    Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ . ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/04/2021

    Arrivato in pochi giorni. Già testato e funziona bene fino a diametro di 10 mm, ancora da provare bene con diametri maggiori. Nella prima prova 15 mm dopo tre colpi.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/04/2021

    Correu tudo bem, o problema foi na entrega que não vieram entregar em casa e entregaram diretamente no ponto de recolha

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY757.67
    • TRY1,089.19
    • TRY994.47
    • TRY748.20
    • TRY1,136.55
    • TRY918.70
    • TRY852.39
    • TRY975.53
    • TRY994.47
    • TRY1,117.61