Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (40) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(40)
    • 5 Yıldız(34)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/02/2021

    Preke i Lietuva atkeliavo per 20dienu,veikia puikiai.rekomenduoju pirkti.Viena baterija per 2h neisikrovi.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/12/2020

    Super J'ai pris le modèle avec 2 batteries, j'avais du bois à couper et avec les deux batteries j'ai pu me geler pd 2H avant que les batteries ne capitulent. Le cache chaine noir n'est pas très solide , je l'ai déjà cassé ! Mais vraiment un super achat, la chaine coupe super bien et le moteur à une niaque d'enfer !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/08/2021

    Ta mała piła zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Zestaw ma ładowarkę w zasilaczu, podpinasz baterię i po naładowaniu lampka zmienia kolor z czerwonej na zieloną. Sama piła jest mocna i tnie szybko. na jednej baterii obciąłem gałęzie z jedną godzinę. Oczywiście nie non stop, ale ciągle. obciąłem i przemieszczałem się. Bardzo fajne urządzenie. Ma zabezpieczenie przed zakleszczeniem i rozładowaniem baterii, po prostu zatrzymuje się w miejscu. Polecam

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/05/2021

    É um produto muito bom. É leve e tem uma corrente que corta rápido e facilmente. O único aspecto negativo é a falta de um mecanismo automático de lubrificação. Poderá, também, dizer-se que elemento protector da corrente, por ser de plástico, é muito frágil. Mas, tendo em conta o preço, não é de estranhar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/08/2021

    very fast shipping in good condition even with this box.I didnt try it in the field but i believe it can do the job as for the batterys we will see about the hours that can work.The machine have good power n the weight is about 2300grs

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/06/2021

    товар не получен , в отслеживание пишут неудачная попытка вручения груз перемещен между складами внутри офиса

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/05/2021

    appena accesa a vuoto dal motore ha iniziato ad uscire fumo immediatamente ho spento riprovato dopo circa 15 minuti il fumo e sparito e a quanti sembra funziona ho fatto un taglio e la catena gira lentamente ma taglia pensavo meglio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2021

    配達時 梱包は少し破れていたが 破損はなかった 製品はしっかりした作りで 本体や電池に インジケーターが なかったのが残念だが 値段から見れば お得な商品である

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2021

    Looks like a good reasonably solid item. Have not tried to use it yet so i cannot comment on its operation at present. But it looks like it will do the job i purchased it for.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    bir parçası kırılmış kargoda kırılmış budurumda nasıl çalışaçak buna çözüm

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY647.85
    • TRY488.91
    • TRY806.79
    • TRY1,124.66
    • TRY916.82
    • TRY1,222.47
    • TRY794.56
    • TRY1,418.08
    • TRY745.66
    • TRY550.04
    • TRY1,161.34
    • TRY892.37
    • TRY488.91
    • TRY476.69
    • TRY733.43
    • TRY562.27
    • TRY733.43
    • TRY611.17