Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.88 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (16) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(16)
    • 5 Yıldız(14)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-02 07:28:18

    Good product, easy assambly. A little wobblly in the air on turns - something with the gyro to investigate.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-07 04:25:40

    Sieht prima aus.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-09 13:46:58

    доехало! курьер принёс домой. основная деталь чуть с вмятинами ( не большими) надеюсь, что на полёт не повлияет.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-07 09:21:28

    todo perfecto

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-13 09:32:04

    well constructed and strong, unfortunately the electrical components, specifically transmitter and servos fail to operate as smooth as I'd of hoped.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    very good plane but......

    2019-01-01 18:12:48

    The picture of the product was blue sticker, but the product I received was red, but I understand this. But the tail wheel is not included. Just send me the tail wheel parts.

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Prima vliegtuig

    2018-12-17 02:13:11

    Mooi vliegtuig met brushless motor en gyroscoop. . Uitstekende site voor RC modelbouw. Groot assortiment onderdelen voor een lage prijs en meestal geen verzendkosten. Vaak extra korting met kortingscode voor een aantal producten bovenop de al lage prijs Uitstekende service als je contact met ze opneemt; Dit gaat heel snel via een chat. Vriendelijke mensen die je direct goed helpen. Het beste van alles: geen douanekosten !

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Ótimo!

    2018-10-17 11:11:20

    Manual do produto é muito fraco, porém é fácil de montar, veio tudo nos conformes.

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap