Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (257) İnceleme
  • (39) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(257)
    • 5 Yıldız(235)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(8)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/04/2021

    les antennes sont arrivées dans leur carton, elles ont l'air de bonne facture ainsi que les connexions. En revanche, c'est peut-être dû au transport mais les 2 sont arrivées avec le tube translucide décollé...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/11/2020

    le tube de protection est descellés. je m'attendais a une meilleure qualité au vu des commentaires. très rudimentaire . néanmoins cela fonctionne bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2021

    ดีมาก

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/11/2020

    very good I like

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    https://youtu.be/8rRlI1odCr8 Ghost FPV YouTube review on this product worked out pretty well I was happily surprised.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2020

    Esta vez ha llegado perfecta. No esperaba menos de bangood. Han respondido a la garantía. Gracias

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/03/2021

    looks promissing, not. tested yet. overalxquality is. okay

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2020

    Kunststoffschutz hat sich jemand Metall gelöst, wir aber wieder angeklebt und gut ist. Wie gut sie funktioniert kann ich noch nicht sagen

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2021

    superbe antenne pas eu encore l'occasion de la testé mais a l'air de bonne facture .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/04/2021

    works very good.. it's perfect for long range

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY206.30
    • TRY84.34
    • TRY84.34
    • TRY130.40
    • TRY140.63
    • TRY2,063.85
    • TRY215.68
    • TRY187.54
    • TRY572.18
    • TRY93.72
    • TRY1,538.48
    • TRY168.77
    • TRY187.54
    • TRY2,594.00
    • TRY825.58
    • TRY206.30
    • TRY131.25
    • TRY3,114.58