Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (13) İnceleme
  • (0) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(13)
    • 5 Yıldız(12)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/01/2022

    גודל לא מתאים קטן מידי size too small

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2017

    Товар доставлен очень быстро-за 10 дней. Качеством удовлетворён вполне,жена носит с большим удовольствием! Это уже 5 пара этого производителя! Могу откровенно рекомендовать всем!!! Спасибо!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/09/2020

    Die Stiefel sind schmal geschnitten und aus Kunststoff. Ich würde sie nächstes Mal eine Größe größer bestellen. Die Sohle ist sehr gut, federn und Abrollen des Fußes wird unterstützt. Farbe und alles wie abgebildet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/02/2018

    качество и внешний вид соответствуют описанию. доставка была произведина во время.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/01/2018

    I received this pair of shoes and truly like it. The color and the shape are exactly the same as the photos. Thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2017

    Ordered these boots in black and they're really cute. I went a size larger than I normally wear and they fit fine.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2019

    Me encantaron son muy comodos.. y calientitos

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 10/02/2018

    I am very happy with the product! Thank you!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2017

    I like it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/11/2017

    Fantasticos y muy comodos, los recomiendo a quien sufra de los pies. La entrega ambien fue mas rapidad de lo esperado No se lo piensen Comprenlos ya

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$38.99
    • US$18.99
    • US$10.99
    • US$12.00
    • US$43.99
    • US$53.99
    • US$26.99
    • US$38.99
    • US$44.99
    • US$74.99
    • US$92.99
    • US$74.40
    • US$54.10
    • US$67.74
    • US$48.99
    • US$89.99
    • US$85.99