Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (12) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(12)
    • 5 Yıldız(9)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/01/2021

    happy with this tool

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/10/2016

    Mi aspettavo che fosse più grande la bocca una volta aperta, e mI aspettavo la bocca in plastica dura ma è in metallo anch'essa, se lo forzerei per farlo entrare nelle corone degli orologi le graffierei e rovinerei gli orologi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/12/2016

    THIS IS A VERY HANDY GADGET, SOME OF THE WATCHES ARE VERY TRICKY TO WIND, BUT NOT WITH THIS GIZMO. ITS A HIGH QUALITY ITEM THAT WORKS. IT WILL SAVE MANY BROKEN FINGER NAILS.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/04/2019

    Maybe in the description it is worth mentioning the dimensions the tool can handle ;-) Otherwise, I'm happy with the tool

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/08/2018

    Questo strumento lavora bene su corone di piccolo diametro. Un valido aiuto per girare corone dure o consumate.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/05/2018

    despues de pedirlo, existe esta pieza para diferentes diametros de rosca, a mi personalmente la que me llego, es muy limitada

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/10/2019

    Very good quality and value for money. Excellent product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/07/2019

    muy bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2019

    prima apperaatje,handig in gebruik bn tevreden

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/09/2018

    Es pequeño, funciona bien para extraer algunas piezas de relojes.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY78.16
    • TRY434.12
    • TRY190.96
    • TRY112.81
    • TRY104.12
    • TRY164.91
    • TRY140.25
    • TRY548.66
    • TRY138.86
    • TRY83.19
    • TRY190.96
    • TRY176.81
    • TRY279.97
    • TRY393.04
    • TRY123.31
    • TRY74.16
    • TRY103.77
    • TRY1,250.42