Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (10) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(10)
    • 5 Yıldız(7)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • WRCVIP4
    HR
    10/03/2021

    great crawler i put another shock absorbers and it is a totaly ditrent car

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/10/2020

    😂😂😂

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2020

    Fast shipping, big car, very powerfull led light But steering are bad, not proportional, only 0-1 ...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/03/2020

    Tutto ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/05/2020

    very fast delivery, but im not happy with the way it was shipped

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    non mi piace la devo dare via

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2020

    buenos días,mi último pedido realizado a ustedes no me ha llegado por problemas con la empresa DHL que lo ha devuelto sin mi consentimiento por lo que les ruego me lo vuelvan a enviar y a poder ser por otra empresa de transportes que no sea DHL. atentamente reciban un saludo agradeciéndoles su atención Jose Romero Ortega.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/08/2020

    Vehículo grande pero poco escalador. Los 2 motores, al girar independientes, es como si tuviera un diferencial central libre

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/05/2020

    Krásné auto pro děti i dospělé za přijatelnou cenu díly lze koupit i v čr . Děkuji prodejci 100% ok :-)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/05/2020

    bought for my grandson very good for the price , but why can’t I get spare batteries delivered to uk ????

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY579.74
    • TRY2,444.10
    • TRY758.14
    • TRY1,873.19
    • TRY2,444.10
    • TRY250.57
    • TRY740.30
    • TRY414.71
    • TRY2,265.69
    • TRY1,810.75
    • TRY953.23
    • TRY2,524.38
    • TRY1,632.34
    • TRY1,962.40
    • TRY2,664.43
    • TRY1,034.68
    • TRY954.39
    • TRY1,159.56