Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (442) İnceleme
  • (99) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(442)
    • 5 Yıldız(413)
    • 4 Yıldız(28)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/01/2022

    una maravilla de herramienta, tiene todo lo necesario este pack para trabajar con electronica, además el destornillador va muy bien, tiene fuerza y tienes todos los cabezales que te haga y pudiera hacer falta. y si necesitas desmontar tu smartphone también tienes útiles para ello. además tiene una alfombrilla cuadriculada e imantada para poner tornillos y una piedra de imantar/desimantar y una cajita para tornillos o piezas pequeñas con compartimentos. en definitiva una herramienta esencial para mi parecer.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/09/2021

    Ürün parçaları oldukça kaliteli. motoru güçlü, sadece küçük aparat, göründüğü gibi değil. Oldukça küçük.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/09/2021

    llego completo y es muy bueno me encanto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/01/2022

    ممتاز

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/09/2021

    Es bellísimo y todo lo que trae es de calidad muy buena, totalmente recomendado. Llegó en 10 días

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/12/2021

    Excellent product , delivered fast and packed with care !!! I highly recommend it !!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    I am very disappointed in the material of the screwdriver tips, they were hidden after the FIRST use, i realized when i used them the second time, they were never in contact with water, they were always in their plastic case. I don't live in a humid climate I do not understand

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2020

    material muito interessante, recebi muito antes do esperado e vou testar para ver como se comporta. nas fotos do link onde comprei há pelo menos duas fotos que mostrar produtos que não são o mesmo que estamos comprando, algo como côr dourada da caneta parafuradora, caixa do equipamento no tamanho maior. induzindo comprar aquele produto que é mera mente ilustração.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/12/2018

    ürün oldukça güzel ve kaliteli. kargo optimal sürede geldi. Ürün içeriği yeteri kadar zengin. İlk kullanımlarda tork tatmin edici. İlerki dönemlerde ne olur bilmiyorum ama şu an için beklentimi karşıladı. Ürünü tercih edeceklerini aklında Soru İşareti kalmasın.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 24/08/2019

    Набор просто отличный! Получил в Санкт-Петербурге через 40 дней. Получил после повторной отправки. В первый раз ошибочно отправили вместо отвёртки и набора пинцетов в чехле два набора в чехле После недельной переписки продавец принял мои претензии и бесплатно отправил полный комплект. Два набора в чехле оставили мне как компенсацию за причиненные неудобства. Отличный продавец! И свои ошибки исправляет не за счёт клиента. Всем рекомендую.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$23.99
    • US$11.99
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$56.99
    • US$28.99
    • US$13.99
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$45.99
    • US$33.99
    • US$98.99
    • US$4.99
    • US$59.99
    • US$26.99