Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (271) İnceleme
  • (70) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(271)
    • 5 Yıldız(248)
    • 4 Yıldız(20)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/12/2020

    it looks like an expensive gift package. the bits are of very good quality and perfect fit. eventhough the manual says home use, i use it at work for my electric stuff and it's a really good addition to my toolkit. it is a bit heavy though compared to my PB screwdrivers, but it is so much more convenient in use. top pick, really.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    sono ben fatti , un kit abbastanza completo , apparentemente di buona manifattura , ma poi si sa Xiaomi è difficile che possa deludere , solo il tempo mi dirà se l'acquisto è stato valido , vediamo quanto durerà l'innesto delle punte nel cacciavite dopo un po' di utilizzi e di messa sotto stress , simpatico lo scomparto magnetico interno al cacciavite più grande

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2021

    prodotto secondo le aspettative... xiaomi ormai è una garanzia! sono veramente sbalordito x i tempi di spedizione, in ben 10gg è arrivato a casa...continuate così

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/01/2021

    Excelente, gostei muito do material e acabamento será muito útil para pequenos reparos residenciais, corpo das chaves em alumínio ainda vem um caixa pra guardar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2021

    fine skruetrækkere til 4mm og 1/4”(6.35mm) bits kommer i en robust plastkasse med skumindlæg. låget kan bruges til at ligge værktøj på, så det ikke ruller.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • leoVIP5
    GR
    17/12/2020

    Ήρθαν σε 17 μέρες, όσο για την ποιότητά τους, είναι πάρα πολύ καλή. Fast delivery to Greece, very good quality.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    Wowstick markası yapıtkları malzemelerdeki başarısı gerçekten takdir edilir. Aynı gün 2 sipariş vermiştim. Diğer ürün ülkemde 9 gün bayram olmasına rağmen çinden kısa sürede geldi. bu kargo ise hollanda deposundan gönderildi. Hollanda deposu çok yavaş çalışıyor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2021

    το προϊόν ήρθε γρήγορα στην Ελλάδα..... φαίνεται αξιόπιστο και στιβαρό....θα το δω στην χρήση που θα κάνω....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2021

    πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με αρίστης ποιότητας μέταλλο. Όμορφη συσκευασία για δώρο.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2021

    Удобный инструмент. Качественные биты. Быстрая доставка. Хорошо прижился на монтажом столе.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY145.37
    • TRY145.37
    • TRY135.67
    • TRY319.93
    • TRY125.97
    • TRY339.32
    • TRY358.72
    • TRY281.14
    • TRY135.67
    • TRY349.02
    • TRY222.95
    • TRY164.76
    • TRY164.76
    • TRY484.79
    • TRY378.11
    • TRY164.76
    • TRY329.63
    • TRY872.70