Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (243) İnceleme
  • (65) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(243)
    • 5 Yıldız(226)
    • 4 Yıldız(14)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/12/2020

    it looks like an expensive gift package. the bits are of very good quality and perfect fit. eventhough the manual says home use, i use it at work for my electric stuff and it's a really good addition to my toolkit. it is a bit heavy though compared to my PB screwdrivers, but it is so much more convenient in use. top pick, really.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    sono ben fatti , un kit abbastanza completo , apparentemente di buona manifattura , ma poi si sa Xiaomi è difficile che possa deludere , solo il tempo mi dirà se l'acquisto è stato valido , vediamo quanto durerà l'innesto delle punte nel cacciavite dopo un po' di utilizzi e di messa sotto stress , simpatico lo scomparto magnetico interno al cacciavite più grande

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/01/2021

    Excelente, gostei muito do material e acabamento será muito útil para pequenos reparos residenciais, corpo das chaves em alumínio ainda vem um caixa pra guardar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2021

    fine skruetrækkere til 4mm og 1/4”(6.35mm) bits kommer i en robust plastkasse med skumindlæg. låget kan bruges til at ligge værktøj på, så det ikke ruller.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • leoVIP5
    GR
    17/12/2020

    Ήρθαν σε 17 μέρες, όσο για την ποιότητά τους, είναι πάρα πολύ καλή. Fast delivery to Greece, very good quality.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2021

    το προϊόν ήρθε γρήγορα στην Ελλάδα..... φαίνεται αξιόπιστο και στιβαρό....θα το δω στην χρήση που θα κάνω....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2021

    πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με αρίστης ποιότητας μέταλλο. Όμορφη συσκευασία για δώρο.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2021

    prodotto secondo le aspettative... xiaomi ormai è una garanzia! sono veramente sbalordito x i tempi di spedizione, in ben 10gg è arrivato a casa...continuate così

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2021

    Удобный инструмент. Качественные биты. Быстрая доставка. Хорошо прижился на монтажом столе.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/04/2021

    Όπως το περίμενα. λίγο βαρύ το μεγάλο με τις μύτες μέσα κ απλά να τις τραβάς. Δεν το δούλεψα ακόμη. Μόλις βάζω τις μύτες βγάζει μια σκονουλα. μπορεί ισωςαπο το εργοστάσιο πούδρα. Στην προσφορά αξίζει κ σίγουρα θα κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις κ συλλογή από κατσαβίδια!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY249.50
    • TRY146.23
    • TRY146.23
    • TRY85.98
    • TRY137.62
    • TRY335.57
    • TRY60.16
    • TRY44.75
    • TRY430.24
    • TRY51.55