Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (41) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(41)
    • 5 Yıldız(38)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/11/2020

    Ajánlom ezt a készüléket. Méretre kisebb mint vártam, de ez nem gond. Gyors, nem fagyogat le. Magyar nyelv van benne. A szállítás során nem bántak vele kesztyűs kézzel, ami a dobozán meg is látszik. Szerencsére a készüléket nem érte sérülés. Most fogok rendelni hozzá egy billentyűzetet, úgy szinte egy mini pc lesz belőle.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 15/05/2021

    Llegó en tiempo y forma, aún lo sigo checando, me parece de lo mejor por las características y sin embargo existen productos similares más caros y sin todas éstas especificaciones, me encantó! Gracias Banggood!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2020

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/12/2020

    Jó termék. Amit kínálnak azt adják. Sajnos amire én vettem arra nem felel meg, mert a rendszer nem jogtiszta és a Telekom tv go nem engedi működni. A play áruház korlátozottan enged alkalmazásokat telepíteni. A csomagolás kicsit sérült szerencsére a termék az megúszta.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/12/2020

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/01/2021

    el producto es tal como se describe

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    Ένα από τα καλύτερα μποξακια που μπορείτε να αγοράσετε

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/12/2020

    Nice smartbox good and stable great picture, overall very pleased!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/04/2021

    The box is great delivery is super fast thanks.I recomend the seller.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2020

    έχω δοκιμάσει πολλά κουτιά σαν αυτό και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα. Και έχει πολύ καλή τιμή

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY304.45
    • TRY365.35
    • TRY330.55
    • TRY791.70
    • TRY321.85
    • TRY548.07
    • TRY434.96
    • TRY321.85
    • TRY339.25
    • TRY539.37
    • TRY391.46
    • TRY452.36
    • TRY321.85
    • TRY391.46
    • TRY1,017.93
    • TRY304.45
    • TRY513.36
    • TRY452.36