Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (17) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(17)
    • 5 Yıldız(13)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/02/2020

    Latarka zepsuła się od razu po pierwszym włączeniu, dioda LED świeci tylko jedną z czterech części!!!! Napisałem reklamacje do Banggood, odpisali że odezwą się po 48 do 72 godziny i do tej pory cisza.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 02/03/2020

    Arrivata integra, pacco schiacciato purtroppo, speriamo funzioni

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2020

    làm sao tôi có thể đổi trả bảo hành

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/11/2019

    ı think it has not xhp 90 core. it is xhp 70 core.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2021

    Büyük güzel bir fener

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2020

    ótimo produto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2019

    Hola, El articulo recibido es defectuoso no funciona, le he colocado las baterías adecuadas y cargadas pero no enciende, solo parpadean los led de color azul en el botón de encendido. Espero que sean responsables y me ofrezcan una solución lo antes posible. Yo he pagado por un articulo nuevo y sin defectos.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2019

    A lanterna é boa, porem é a segunda lanterna que comprei do mesmo modelo que vem com a fiação interna completamente enrolada causado mal contato, não sei se o problema é causado na fabricação ou em alguma inspeção de despacho

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/12/2019

    Just" Heating on on/off switch and head torch" issue when I use 26650x2 batteries, I don't know what happen. But the brightness and other features are ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2020

    Went dead after using 2 times. There is also a burning smell when I try to turn it on. NOT HAPPY

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY164.73
    • TRY164.73
    • TRY145.64
    • TRY494.48
    • TRY636.68
    • TRY508.22
    • TRY238.38
    • TRY349.67
    • TRY348.84
    • TRY768.85
    • TRY796.20
    • TRY218.18
    • TRY301.58
    • TRY1,030.31
    • TRY272.73
    • TRY233.43
    • TRY823.67
    • TRY315.87