Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (16) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(56)
    • 5 Yıldız(47)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Akıllara zarar bir sesi var

    2018-10-15 02:14:39

    Çalıştırırken kulak zarım titriyor!! Yoldan geçerken kullandığınızda ani şok yapabiliyor :) Tavsiye ederim. Bisiklet yolunu gasp eden çomarlar için ideal ^^

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Çok Güzel Çok Başarılı Bir Ürün

    2018-09-12 10:51:34

    Ürün Elime Sıkıntısız Bir Şekilde Ulaştı! Ürünü Çok Beğendim, Çok Özellikli Bir Ürün! Ses Kalitesi Son Derece Çok Yüksek,120 Desibel 👍,Sesler 4 çeşit değiştirilebilir 👍 Çok Teşekkür Ederim banggood 😊 ''thanks banggood''

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Very loud

    2018-06-06 13:04:16

    It is very-very loud.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Очень громкий сигнал

    2018-07-12 03:19:04

    4 разных сигнала хорошая комплектация с батарейками и отверткой. Очень очень громкий.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Loud and fancy

    2018-04-18 08:44:24

    Ordered this product for me and my wife. Came w/o batteries, (two AAA necessary) - very loud horn, four different "voices", easy to install - very cool item and helpful when cycling in crowded areas.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-22 17:51:42

    awesome item, 100% i loved it!! very responsive for Banggood staff!! great job guys!!😎👌

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-04 22:13:38

    very good product fast delivery and for very good price i order 1 for my kid and he is really happy the sound can be change

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    XANES WB01 Bicycle Electric Horn

    2018-11-05 08:45:38

    As others have said, it is very loud, it makes more of a shrill noise than a horn sound. It certainly gets peoples attention.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Item Received

    2018-10-28 23:01:24

    Item received. Working ok. Sound good but takes a lot of battery power. Battery finish fast.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Great value for the price

    2018-10-15 03:21:52

    I am completely satisfied with the product. I recommend to everyone! look nice and work as described

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap