Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (351) İnceleme
  • (38) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(351)
    • 5 Yıldız(328)
    • 4 Yıldız(14)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(8)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/10/2021

    The pump does the job perfectly. I used it a couple of times to inflate bike tires and it takes approximately 3 minutes to inflate from half to perfect. The other days I inflate the car tyres from 1.9 bar to 2.5 in 5 minutes. The battery lasts quite good, based on limited use I had. The pump is made out of quality materials. When inflating makes some noise and the hose gets warm, but I have nothing to complain. This is a quality pump with an USB-C port. Good quality from Xiaomi.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/09/2021

    objednane 14.9. odoslane 16.9. prislo kurierom cez banggood express 27.9. Jemne stlacene pravy roh krabice ale vo vnutri bez znamok poskodenia. Test prebehol bez problemov, lopty nafukane rychlo. Staci si prehodit PSI na BAR alebo ak je udane jedno aj druhe tak je to bezpredmetne. Jednoducha obsluha. Nastavis hodnotu samo vypne po dosiahnuti danej hodnoty. Odporucam. Vdaka.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 01/09/2021

    Excelente producto, superior mis expectativas, la calidad de los materiales es buena, me gusta la manera tan fácil de operarlo y configurarlo para llanta de auto, motocicleta, bicicleta o balones de deportes, para automáticamente al llegar a la presión programada, el ruido que hace al comprimir el aire es aceptable, trae sus accesorios para distintas válvulas, lo recomiendo ampliamente

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 15 days. Zásielkovňa kuriér

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/09/2021

    Super schnelle Lieferung! Habe die Pumpe gekauft um die Reifen vom Kinderwagen meiner Tochter aufzupumpen und um beim Reifenwechsel den Reifendruck prüfen zu können. Die Pumpe hat die kleinen Reifen vom Kinderwagen schnell aufgepumpt!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/08/2022

    Excelente equipamento. É premium Xiaomi. Não veio cabo de carregador tipo C. Enche o pneu bem rápido. O manual veio só em mandarim. Capa de transporte boa. Luz para auxiliar em lugares escuros e SOS.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2021

    v balení je iba čínsky manuál bez angličtiny, takže ovládanie som nejak vydedukoval, našťastie je veľmi jednoduché a intuitívne. materiály sú na dotyk kvalitné, veľkosťou je to taká väčšia powerbanka, takže spokojnosť. ovládanie v pohode, v pamäti sú prednastavené hodnoty pre bicykel, motorku, auto, loptu, ale samozrejme ich je možné tlačidlami + a - zmeniť. pri dosiahnutí nastaveného tlaku sa kompresor sám vypne. jednotky tlaky sú bar a psi. fúkanie je trošku pomalšie, ale za ten komfort to stojí :). samozrejmosťou je aj kontrola tlaku.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/07/2022

    Ótimo produto, antes de comprar vi alguns vídeos pra verificar o que o pessoal falava sobre ele, estava preocupado com o barulho, porém fiz os testes e me surpreendi, o barulho não é tão alto e encheu bem rápido os pneus que eu testei, além disso chegou bem rápido também. obrigado aos vendedores!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2021

    Very nice and helpfull product. In package you can find 2x additional valves and black storage pouch with little pocket inside, where you can store those valves. Cons: No usb charging cable and chineese manual only. Here you can find ENG/CZ/SK/HU manual. https://drive.google.com/folderview?id=1lqas_LPhUCB4Ll7w0s3W-sVQCsUjW3Wb

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2022

    Super 👍🏻 Mala som obavy, či budem vedieť prístroj ovládať.. Ale zvládla som ihneď aj nafukať obe kolesá na bicykli, a to dokonca bez návodu 🙂 Parádna vecička, odporúčam Objednané 24.3, doručené cez Packetu 6.4

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$33.99
    • US$38.80
    • US$59.99
    • US$10.99
    • US$7.99
    • US$22.11
    • US$15.88
    • US$27.99
    • US$509.99