Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (18) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(18)
    • 5 Yıldız(18)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/09/2022

    Muy buen producto, tiene mucha velocidad y unos acabados increíbles. La batería dura muy poco, además compré la opción de 2 baterías y solo llego 1. Pero aun así, recomendado 100%

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/12/2021

    veramente bella e fatta bene buonissima accelerazione e con le gomme più grandi impenna spedizione in una settimana dal momento del ordine servizio clienti per qualsiasi informazione super gentili consigliato

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 24/01/2022

    Colis reçu après 10 jours, tout semble bien en place en place. Vivement le week-end pour essayer. Merci bangood.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/12/2021

    bellissima niente da dire

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/07/2021

    12 Haziran da teslim diyordu ama 17 Temmuz’da teslim edildi geç gönderim için kargoyu ücretsiz yapmışlar teşekkürler

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 01/12/2022

    Autíčko vypadá velmi dobře, kovové části podvozku, dobré pérování. Pevné zpracování.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/03/2022

    Endlich ist mein f18 da 🤩🤩🤩 ich freu mich so und er ist auch soo lecker von der optik richt geil leider fehlen die monstertruck reifen aber halb so schlilmm , da mein f18 2tage früher gekommen ist desto mehr freu ich mich jetzt in zu testen DANKE BANGOOD wider gern bestell ich bei eich Mfg sascha

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2022

    muy bonito, me falta probar en calle y hacer un par de ajustes

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2022

    great RC car! the oil in the shocks is very thick which is great for flat terrain. lots of torque, I went through the first set of tires fast. Second set were a little taller which made it even faster

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/08/2022

    An amazing car and very fast delivery. Perfect car to start the hobby. My son love every second of ride

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$47.66
    • US$24.99
    • US$220.99
    • US$122.99
    • US$85.99
    • US$113.99
    • US$499.99
    • US$117.99
    • US$165.99
    • US$109.99
    • US$137.99
    • US$79.99
    • US$124.99
    • US$156.99
    • US$124.99
    • US$80.99
    • US$12.99