Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (63) İnceleme
  • (19) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(63)
    • 5 Yıldız(55)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/08/2022

    Super, všetko funguje tak ako má. Napojil som ho na solárny panel a input bol cez 110w, potom klesol na 98w, pretože som pripojil aj mobil. 1% pri inpute cca 100w nabije za 5 minút. Dam to nabiť na 100 % a zapojím na 18w output ventilátor a uvidím ako dlho vydrží.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 11/12/2021

    Ήρθε σήμερα σχετικά γρήγορα από την ημερομηνία παραγγελίας του.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Το μόνο που μου κάνει απορία είναι ότι ήρθε με 0% στην φόρτιση της μπαταρίας.Ελπιζω όλα να πάνε καλά!

    Yorumlar (7)
    Orjinali göster
  • 13/09/2022

    recieved the device, good packaging and fast delivery. Tested it and works fine, impressive to have 220v portable :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/08/2022

    Well packed and very fast delivery! All seems to be okay, I'm testing it now with an old panel.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 17/03/2022

    a funcionar. Perfeito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2021

    this unit works pretty fine. looks nice, charges everything properly. s must have for all kind of outings be it camping, fishing, hunting RV, offroad, you name it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2021

    Bonjour. J'ai bien reçu ma commande en parfait état mais je crains que l'alimentation secteur ne fonctionne pas. J'ai bien évidemment testé sur différentes prises électriques de ma maison mais la charge n'est que d'un watt alors qu'elle charge parfaitement en alimentation prise cigare de mon véhicule. Que dois je faire ? Cordialement

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/11/2022

    Paczka dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Wszytsko jak narazie działa. Polecam

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/11/2022

    Sehr robustes Gerät, das zuverlässig tut, was es soll. Die integrierte MPPT Ladeautomatik scheint sehr effizient zu sein.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2022

    Top

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$799.99
    • US$9.99
    • US$36.99
    • US$19.99
    • US$62.99
    • US$388.99
    • US$139.99
    • US$999.00
    • US$2,099.99
    • US$329.99