Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (310) İnceleme
  • (29) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(310)
    • 5 Yıldız(285)
    • 4 Yıldız(23)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 03/12/2021

    all the parts are there... looks greaat

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/01/2021

    Nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    Envoie très rapide

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/12/2016

    el conjunto de motor y accesorios llegaron en el tiempo previsto, el embalaje fue muy bueno, ya que estaba el pedido bien protegido, por lo que recomendaria este producto, dado su calidad se ajusta al precio de venta

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 27/09/2019

    ¡IMPRESIONADO! Fueron solamente 14 dias de envio al llegar a mi casa. compre varias cosas y las voy a definir en español en un video de youtube, todo, apsolutamente todo llego muy bien y al pie de la letra. productos de calidad, a buen precio, que no ariamos sin los Chinos e.e Gracias. les dejo el link IMPRESSED! It was only 14 days of shipping upon arrival at my house. I bought several things and I will define them in Spanish in a youtube video, everything, absolutely everything arrived very well and to the letter. Quality products, at a good price, that we wouldn't do without the Chinese e.e Thank you. I leave the link agradesc a Banggood por la buena atencion prestada. (puedo hacer reviews para ustedes cuando deseen) Link Youtube https://youtu.be/VvN0U5JY9t4

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/01/2019

    заказ получил с момента оплаты за 28 дней, спасибо , все в наличии как заказывал ,включать пока не проверял , спасибо !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2019

    Yaklaşık 3 hafta da geldi. Eksiksiz olarak gönderildi hemde fazladan bir tane esc ile. Teşekkürler banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2018

    Tyto motory mají výhodu že stačí koupit drak letadla a podle potřeby se jen dokoupí sada a je připraveno na let. Opravdu velká výhoda člověk nemusí ladit motor regulátor a vrtuli.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/12/2017

    The XXD 2212 Motor+ZTW Beatles AL30A Brushless ESC+Propellers Set is one of the best products I have seen because is super good quality at the price they are giving you, also if you want to buy it separated you´re going to spend more money, in less word it is worth it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2020

    se ven muy bien a la espera de probarlos

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY334.38
    • TRY236.81
    • TRY501.64
    • TRY97.43
    • TRY431.95
    • TRY348.32
    • TRY236.81
    • TRY445.88
    • TRY905.85
    • TRY320.44
    • TRY320.44
    • TRY195.00
    • TRY263.43
    • TRY148.58
    • TRY167.12
    • TRY334.38
    • TRY501.64
    • TRY4,111.64