Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.89 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (824) İnceleme
  • (145) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(824)
    • 5 Yıldız(782)
    • 4 Yıldız(18)
    • 3 Yıldız(9)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(13)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    no global rom.

    2019-01-11 02:52:24

    Why do you say it's global ROM and send them with Chinese? Am I going to sit around and figure out how to change the rom myself? You're unacceptable.

    Yorumlar (17)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    This is not a global rom !

    2019-02-05 04:35:44

    Chinese rom, i can choose between China and English language. I will bear the cost of changing the rom. Explain it to me

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Excelente

    2018-10-31 20:28:33

    Muito bom. Atendeu minhas expectativas. Meu segundo xiaomi e mais uma vez ela me surpreendeu. É muito show!

    Yorumlar (8)
  • Ane
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    aparelho chines

    2019-01-15 04:41:26

    anúncio de aparelho Global, na verdade é aparelho chines conforme imagem.

    Yorumlar (7)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    note 5

    2019-02-04 10:25:00

    Só tem um problema mandaram tudo em chinês sendo que eu moro no Brasil

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-16 13:09:00

    good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good

    Yorumlar (3)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    ótimo aparelho

    2019-03-09 08:12:30

    Pena que veio com o Rom chinesa

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Muito Bom !

    2019-01-25 10:57:34

    Telefone muito bonito, rápido e fluído.Traz a ROM global, com o português PT. Demorou duas semanas a chegar!

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 103  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap