Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (60) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(60)
    • 5 Yıldız(59)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/01/2022

    vale muito a pena para um celular intermediário,oferece muito mais pelo o que cobra. Só lamento os 40 dias de espera. Culpa dos Correios. Essas fotos dele foram tiradas com um celular fraco,mas ele é muito bonito. Melhor conferir a aparência dele pelas fotos do site que são mais reais do que as que eu tirei .

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 22/01/2022

    Prodotto Xiaomi perfetto come tutti gli altri. Il telefono e ben fatto leggero e la batteria con un uso intensivo dura fino a sera. Spedizione super veloce in 10 giorni è stato consegnato

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/12/2021

    come after 2 weeks,mobile is beautiful.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    Great phone

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 24/01/2022

    very nice 👍🏼👌

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2021

    got my phone. 😍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2021

    Minden rendben Kínából sarc nélkül megkaptam!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2021

    Alles so wie es sein sollte ! Smartphone Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE Global,für den Preis Unschlagbar,lieferzeit 10 Tage,sowie abwicklung mit Händler kann sagen immer wieder !!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/01/2022

    Ich habe meine Bestellung nicht erhalten und benachrichtige PayPal über den Zahlungsrückzug !!!!!!!! Ich werde nie etwas von Ihnen kaufen. I have not received my order and notify PayPal about the withdrawal of payment !!!!!!!! I will never buy anything from you

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/12/2021

    Bonjour j,ai installé l'application de banggood et ne parlant pas l'anglais j'ai apparemment appuyer sur un mauvais terme je n'ai pas encore reçu le produit !

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$249.00
    • US$169.99
    • US$399.99
    • US$169.99
    • US$149.99
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$449.99
    • US$119.00
    • US$312.00