Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (52) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(52)
    • 5 Yıldız(46)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/01/2021

    Vendeur très sérieux et rapide arrivé en moins de 4 jours en très bon état ! Objet très qualitatif matériaux beaux et costaux ! Maintenant plus qu'à le tester et mettre en place !

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    All right. The projector is of very good quality. Everything works fine. I bought the projector on Tuesday and it got to me a week later on Wednesday.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 02/02/2021

    Szybka i bezproblemowa dostawa. Menu i obsługa w języku polskim. Jedyny minus to brak Netflixa.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 26/05/2021

    O produto chegou em excelente estado, muito bem embalado, fui taxado pela Receita Federal, o valor foi declarado muito abaixo, mas como adquiri o seguro importação fui reembolsado em 36h.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 29/04/2021

    very good device, very good quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/02/2021

    videoprojecteur juste incroyable. reçu assez rapidement et en parfait état. une image incroyable. La focal courte est juste impressionnante et nous ne regrettons pas notre achat.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/04/2021

    Upgraded from BenQ (12 year old model) to this. Is like whole different level.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/12/2020

    Excelente

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/03/2021

    obraz v tme je super akurát pri svetle je kvalita vo obrazu u nie tak ostrá ale zatiaľ spokojnosť

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    výborné zařízení, parádní kvalita.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY2,344.61
    • TRY364.64
    • TRY642.54
    • TRY286.49
    • TRY373.33
    • TRY859.64
    • TRY260.44
    • TRY164.91
    • TRY1,085.42
    • TRY312.54
    • TRY494.91
    • TRY408.06
    • TRY668.59
    • TRY2,431.46
    • TRY190.96
    • TRY729.38
    • TRY477.54
    • TRY746.74