Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (5674) İnceleme
  • (848) Görüntü
  • (5) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(5674)
    • 5 Yıldız(5335)
    • 4 Yıldız(304)
    • 3 Yıldız(33)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/05/2021

    Έχω αγοράσει ήδη για το σπίτι μου και το χρησιμοποιώ 4 μήνες. Είναι πολύ εξυπηρετικό, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας από φόρτιση σε φόρτιση. Το συγκεκριμένο στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει, το φορτίζω καθε 60 μέρες ενώ το χρησιμοποιώ καθημερινά. Για ευκολία στην φόρτιση χρησιμοποιώ Xiaomi power bank χωρίς να χρειάζεται να το βγάλω από την θέση του.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Great, GOOD Water supply saver & enhancer. Green Label Worldwide, greatly reduce unnecessary water wastage. Also reduce water faucet valve wear, (not needed frequently open/close valve). Included accessory kit for almost all faucet tips. Long runtime till internal battery USB recharge. SAVE Water, SAVE the Earth!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/11/2020

    A torneira inteligente chegou rápido, o que já é um ponto positivo. Ela tem um bom acabamento e está funcionando muito bem. Além de ser um ótimo custo-benefício, ainda ajuda muito na economia de água.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/08/2021

    Essa torneira com sensor é muito legal, certamente você não terá problemas em instalar na sua torneira, ela possui adaptadores para que a instalação possa ser feita na maioria das torneiras comuns.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/07/2021

    Excelente, funcionando perfeitamente, moro em sobrado e a vazão da água é de aproximadamente de 4 mtrs, postagem e envio rápido, mais um produto top da Xiaomi, obrigado Banggood, recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    hola ya me ha llegado el ahorrador de agua,ha llegado rápido y bien,trai todo q necesitas para cambiarlo en el momento,Ya lo he puesto y funciona muy bien.gracias banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2020

    Пришло быстро, упаковка не повреждена.Качество изготовления мне очень нравится.Советую покупать.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    ürünü uzun zaman test etme imkanım oldu halen kullanıyorum ve çok memnunum youtube kanalımda paylaşımını yaptım ve satıcı kısa zamanda ürünleri elime ulaştırdı

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/02/2021

    Работает отлично ,Очень хорошо,что срабатывает на не большом растоянии.Рекомендую товар и продавца.С уважением Е.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/12/2020

    Ok this one arrived broken. It happens. I am sure I will get a full refund from BG. This is my second inductive faucet. I ordered again because this is a great device, which works perfectly. I use it for five months now. It still works with the first charging. It works flawlessly. Although I was a bit unlucky with my second purchase, nevertheless this item is strongly recommended.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY679.21
    • TRY679.21
    • TRY679.21
    • TRY562.75
    • TRY77.54
    • TRY679.21
    • TRY310.44
    • TRY679.21
    • TRY135.76
    • TRY504.53
    • TRY582.16
    • TRY523.94
    • TRY320.15
    • TRY950.93
    • TRY601.57
    • TRY679.21
    • TRY271.62
    • TRY193.99