Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (331) İnceleme
  • (49) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(331)
    • 5 Yıldız(309)
    • 4 Yıldız(22)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2020-07-24 04:42:19

    Камера работает, установка простая, в приложении русский язык присутствует! Съёмка дневная и ночная работает, режим фото тоже есть! отличная альтернатива видео няни! доставка 8 дней до Москвы, по купону вышла 946₽!

    Yorumlar
  • Burfugl
    DK
    2020-01-04 04:16:44

    godt kamera med godt natbillede på, super nemt at konfigurere og kan bruges med onfir samt med flere kan man dele skærmen op på din telefon, tjekke hvad der sker i hjemmet når du er i byen eller bare væk fra huset. igen et godt billigt kvalitetsprodukt fra Banggood, jeg skal have 3-4 STK mere. ingen tvivl om det...

    Yorumlar
  • 2020-01-28 01:17:10

    Fiyata göre başarılı. Duvar montaj aparatı çok kötü ve işlevsiz. E-posta bildirimi yok. Bulut özelliği çok iyi. Paketleme berbat. Bana kadar sağlam gelmesi mucize.

    Yorumlar
  • gogonat
    GR
    2019-10-23 07:00:32

    Ήρθε σε άριστη κατάστασης , η ποιότητα του είναι ανάλογη της αξίας του και δουλεύει μια χαρά.

    Yorumlar
  • 2020-03-18 20:22:31

    chegou muito rápido e tudo certinho

    Yorumlar (1)
  • 2020-01-10 16:31:00

    la empezado a probar hoy funciona bien pero no me gusta que te pida acceso ala locación del teléfono y grabación y llamadas para funcionar bien,ya contaré más según pasen los dias

    Yorumlar (1)
  • 2019-10-26 08:29:54

    up to now 1 out of 2 installed doesn't connect. number 3 I hope is okay planning to buy more I noticed the price went up

    Yorumlar
  • 2019-12-04 09:57:02

    Muy buenas cámaras de seguridad, excelente precio.

    Yorumlar
  • 2020-07-27 06:17:58

    Цена качество соответствует! Но ооблачное хнанилище платное

    Yorumlar
  • GabiB
    RO
    2020-06-03 01:30:52

    I waited long enough to receive the order, but it is understandable given the global circumstances. Communication with Bangood was very good. The product is good for the price paid.

    Yorumlar (1)
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY201.76
    • TRY137.17
    • TRY347.09
    • TRY282.50
    • TRY48.36
    • TRY242.13
    • TRY64.51
    • TRY26.97
    • TRY201.76
    • TRY161.39
    • TRY125.55
    • TRY347.09
    • TRY637.74
    • TRY290.57
    • TRY48.36
    • TRY290.57
    • TRY161.39
    • TRY387.46