Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (62) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (6) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(62)
    • 5 Yıldız(60)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/03/2021

    18 günde Antalya'ya geldi. Vergiler dahil ödeme yaptığım halde 54TL vergi ödedim, bunun için itirazda bulundum sonucu yakında bildiririm. Aracı hemen denedim çok hızlı ve sağlam görünüyor. Boyutu bir el kadar biraz küçük denebilir. İleri gidişte hiç takılma yok ama ileriden geriye ani gidemiyor birkaç kere basmanız gerekiyor. Genel olarak memnun kaldım, pil süresi ve ürün sağlamlığı hakkında youtube da videolara güvenip aldım bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 24/09/2020

    la caja venía que daba pena ,encima tuve que ir a recogerlo a un punto de entrega ,cuando ni se me notificó de la llegada ni se me llamo por teléfono muy mal la parte logística.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/07/2021

    Fun rc.. Now i MOD it eith fpv camera.. If only the RC have long range signal...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/01/2021

    I am having much fun with this buggy. Works great, big speed. Thank you Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2019

    nice car awesome speed..but i fear of its lasting because it doesn't have metal differential..but if you are first into quality rc then sure try it..and in India..if you get it consider yourself lucky

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/09/2020

    Great price on a fun little truck for my 4 year old. This is our second of this scale, we have the 1/16 and 1/10 also. We will be combining parts from our older truck, which came with a double battery holder. Plan to double up the rear shocks between the two trucks and save the diffs for when the old set wears out, but the plastic dog bones and steering cups are shot on the old truck already. We play hard. We also custom fitted a cheapo-RC Grave Digger body of a toy grade truck, so now we have three body options.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/02/2020

    excelente brinquedo, um ótimo presente para crianças. qualidade muito boa. recomendo 100%

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2020

    Awesome RC, just the right size for some office fun. Handles great,goes reasonably fast and is very well built. For sure one of my favorites.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/01/2020

    superou minhas expectativas muitos produto recomendo show tá de parabéns

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 11/12/2019

    presente para meu filho, um ótimo produto superou as expectativas, ótima qualidade. excelente briquendo.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY497.45
    • TRY308.73
    • TRY892.04
    • TRY651.86
    • TRY651.86
    • TRY480.29
    • TRY583.23
    • TRY3,362.56
    • TRY600.39
    • TRY917.78
    • TRY454.56
    • TRY643.28
    • TRY471.71
    • TRY943.51
    • TRY814.84
    • TRY600.39
    • TRY952.09
    • TRY265.84