Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.97 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (761) İnceleme
  • (98) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(761)
    • 5 Yıldız(735)
    • 4 Yıldız(26)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-29 15:14:23

    Max power is 4,2W not 30W but Light is very good. Maksymalna moc to 4,2W nie 30W ale światło jest bardzo dobre.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-10 08:52:06

    Very good brightness but not 30watts. The construction is one of the best compared to other similar construction. Simple and easily repairable. And at a very good price !!! Πολύ καλή φωτεινότητα αλλά όχι 30watts. Η κατασκευή είναι από της καλύτερες σε σχέση με άλλα παρόμοιας κατασκευής. Απλό και εύκολα επισκευάσιμο. Και σε πολύ καλή τιμή!!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-08 05:07:47

    Remek hordozható reflektor. Kerti sütögetésekre, valamint áramszünetkor remekül használható.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-23 05:46:37

    Très bonne lampe led ! 👍

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-03 05:54:47

    You can use some 18650 batteries (not included) to run this light up. Quite powerfull for such small size. Really handy for my home car repaires. It can by used as powerbank also. Will definetely buy more in near future.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-27 01:48:43

    hem 4 xAA pil hemde 1 yada iki adet18650 pil ile çalışması çok güzel 18650 pil ile çalışırken şarj oluyor ve power bank olarak kullanılıyor

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-22 15:47:02

    So eine Lampe kann mann eigentlich immer gebrauchen. Also hab ich das Angebot genutzt und zugegriffen. Von der gelieferten Qualität, der Verarbeitung und der enormen Leuchtkraft (mit 2x 18650 Akku) bin ich mehr als begeistert. Zur Not kann mann auch das Smartphone mal laden, wenn die Energie knapp wird. Ich bin sehr zufrieden !

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-07 14:05:43

    Good quality, certainly for the price. Good brightness although my Lidl 10W work light is much brighter. I ordered a yellow one but received a red one!

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 96  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap