Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (717) İnceleme
  • (94) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(717)
    • 5 Yıldız(674)
    • 4 Yıldız(39)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-07 12:08:47

    I was pleasantly surprised to see how good this is. It's nice and compact I have gone around the house testing everything I could. I highly recommend this unit to anyone.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-26 13:12:53

    Très bon multimètre, petit, léger, peu encombrant, facile à utiliser, il fonctionne très bien. Je suis satisfait de mon achat. Merci

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-13 16:55:31

    Very good product, which exceeded my expectations, works very well. Thank you Banggood, thank you seller.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-26 06:00:37

    ürün iyi paketlenmemiş ve kutusu ezikti. henüz kullanmadım fakat çok kaliteli gözükmüyor. Ayrıca vergiler dahil almama rağmen vergi ödedim

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-10 19:46:30

    Multímetro perfeito . Escala realmente automática, identifica se o sinal medido é CA, CC. Ohms , Capacitância , frequência, teste doido , continuidade sem ser necessário mudar de escala. muito fera... com recurso extra para identificar circuito energizado e fase . Muito Top. Recomendo .

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-18 17:04:49

    multimeto dijital automatico muy facil de usar es de buena calidad lo recomiendo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 10:34:09

    Мультиметр МТ99 відповідає опису, працює добре без зауважень. Продавця рекомендую, відправив швидко і доставка за 14 днів до України м. Тернопіль.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-10 10:36:56

    funciona bem e cumpre com o prometido!

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 90  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap