Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (18) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(245)
    • 5 Yıldız(232)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-14 06:07:05

    Secondo me la migliore stazione saldante a basso costo che ci sia in commercio... completa, di facile utilizzo anche per i principianti... Imballaggio a prova di bomba e arrivato pefettaente in orario

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-01 05:04:43

    No ho grande esperianza con le stazioni saldanti, ma devo dire che sono veramente soddisfatto dell'acquisto. Fatto una prova su componenti smd sia sot che sop e ... fantastica la semplicità!!! veramente ottimo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-16 03:32:52

    bien emballé tout est ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-02 00:53:28

    Works great. Seems to be of great quality. It came bitten up but all works well.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-12 05:05:49

    spedizione veloce, ottimo prodotto e molto soddisfatto.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-30 09:08:55

    Net ontvangen, ondanks de matige verpakking is alles onbeschadigd aangekomen. Ik heb meteen alles uitgepakt, de chinees/engels-talige beschrijving erbij genomen en alles getest. Had niet gedacht dat het allemaal zou werken zoals omschreven, ben blij verrast over dit apparaat. Ik had ook een nog extra setje met verschillende soldeer stiften voor de soldeerbout erbij besteld, past allemaal prima. Hete cq koude luchtblazer werkt snel en goed, het afkoelen na verhitten werkt allemaal prima. Genoeg mogelijkheden

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-19 22:14:21

    The base station is pretty ok, but the soldering tips are of bad quality. After 2 days soldering one tip is already half burned down. It was a 1 mm tip and now I have to work with a 3 mm tip - that is not acceptable

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-09 15:10:34

    Excellent soldering station. Both cables of soldering iron and hot air gun are silicon cables. Just awesome!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-11 01:39:45

    ممتازة وتعمل بشكل جيد

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-07 06:15:15

    Wszystko ok zaskoczył szybkością - produkt spełnia moje oczekiwania POLECAM

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap