Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(39)
    • 5 Yıldız(33)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/10/2020

    produto chegou em perfeitas condições, achei que seria um pouco maior, mas valeu a pena

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 29/04/2021

    muy buen coche, aunque la señal de la cámara es débil y se pierde la conexión mucho, pero por lo demás está muy bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2021

    Arrived quickly, will be giving to my son in two weeks for his birthday. Thanks banggood!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/01/2021

    o carrinho chegou em perfeitas condições e bom estado de funcionamento.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2021

    This monster truck has good performance and acceptable camera quality. Playing with FPV mode is fun.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/09/2021

    Can’t wait to see, smaller than I thought!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/07/2020

    외관:전체적으로 잘 만들어졌어요 성능:속도는 2단 조절되는데 그렇게 빠르지는 않아요 카메라성능은 기대하면 안되요 총평:가격대비 좋아요

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/07/2021

    Araba resimde göründüğünden daha küçük geldi bana. epey de hafif bir araba. Yalnız ben 4 wd sanmıştım ama 2 wd bu araç. malzeme kalitesi fena değil. ön takım malzemesi zayıf geldi bana. bşrnde amortisör sistemi de iyi değil. Özellikle sol arka taraf takılıyor. Kamerası fa iyi sayılır. Kutusunda follow me özelliği var yazıyor ama ben kullanamadım. motoru da çok güçlü değil maalesef. Uygun fiyatlı bulursanız alınabilecek bir araç.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2020

    Product in excellent condition, however it has little power and the battery lasted 1 hour, the delivery time was much longer than expected, congratulations and thank you! The camera app works well and for the price I thought that the cart only lacked strength to climb ramps and be able to walk on the grass. But it is a good product and my son loved it!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    Немного греется сама камера, что несколько странно. В остальном - очень резвая машинка. Литиевую батарею предварительно надо зарядить - в комплекте идёт маленькая USB-зарядка.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY570.82
    • TRY1,159.56
    • TRY321.05
    • TRY294.28
    • TRY499.45
    • TRY544.06
    • TRY106.96
    • TRY338.89
    • TRY222.92
    • TRY294.28
    • TRY1,106.04
    • TRY1,061.44
    • TRY1,284.45
    • TRY1,106.04
    • TRY642.18
    • TRY722.46
    • TRY954.39
    • TRY454.85