Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (81) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(81)
    • 5 Yıldız(74)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/03/2021

    Muito bom.. Achei que fosse pequeno como os outros.. mas ele é bem grande, o que facilita o uso.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/06/2020

    These are great large nail clippers with precision cut blades, this is my 3rd set I got to keep in work van. Probably on the large size for children and the more petite. Lets just call them mansize 😉

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/10/2018

    Oggetto di ottima fattura, buono il materiale e gradevole al maneggio. rapporto qualità prezzo molto buono. Lo consiglio a tutti gli utenti del sito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/09/2018

    I am very satisfied with this product. Fast shipping, good quality. I have no complaints.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2018

    Produto excelente! Alta qualidade! Tamanho grande! Muito afiado! Ótimo custo e benefício! Recomendo a todos!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/10/2019

    Εξαιρετικός νυχοκοπτης. Πολύ καλή ποιότητα. Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/10/2019

    handy

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2019

    arrivato con imbabbaggio interno al pacco postale rotto e molto sporco il prodotto comunque funziona

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/11/2019

    Окопались большеватыми.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2019

    👌😁

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY94.27
    • TRY59.96
    • TRY205.79
    • TRY162.90
    • TRY188.63
    • TRY111.43
    • TRY137.17
    • TRY85.70
    • TRY265.84
    • TRY240.10
    • TRY115.72
    • TRY94.27
    • TRY94.27
    • TRY94.27
    • TRY85.70
    • TRY77.12
    • TRY128.59
    • TRY68.54