Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (51) İnceleme
  • (13) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(51)
    • 5 Yıldız(49)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/08/2021

    Super! Danke! Παιδιά το φωτιστικό απλά γαμαει...! Την έχω σε δωμάτιο γύρω στα 35 τετραγωνικά, πολύ καλό φως... Εφαρμογή και τηλεκοντρόλ δουλεύουν όλα πολύ καλά...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2021

    Easy to install. Easy to setup both remote control and application. Works great with Google Home. I cannot use it with full brightness since my eyes cannot tolerate it. Moon mode is perfect for kids room. I hope it lasts for 25.000 hours as claimed.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/12/2021

    Vyzerá super, chýbala batéria do ovládača, ale nie je problém zohnať. Rýchle dodanie, zatiaľ spokojnosť 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2021

    Incrível, precisava de uma luz que me permitisse estar em frente ao computador sem sentir desconforto nos olhos, esta serve na perfeição ✌️

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/05/2022

    todo perfecto, eso sí la lámpara es enorme para una sala de unos 25/30m2 es excelente da muchísima luz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2022

    Well if my Cat sits on the box 📦 then we gucci 😻😹

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2021

    Отличный светильник и быстрая доставка, спасибо!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/05/2022

    Works well! nice light

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2021

    Great!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2021

    10/10 Και ήρθε 2 μέρες νωρίτερα!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$60.99
    • US$53.99
    • US$77.99
    • US$53.99
    • US$54.99
    • US$61.99
    • US$56.99
    • US$58.99
    • US$35.49
    • US$219.99
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$74.99
    • US$42.99
    • US$141.99
    • US$65.99
    • US$34.34
    • US$5.99