Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (30) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(30)
    • 5 Yıldız(27)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/01/2022

    Quality led strip. Works with Mi home. You can put it in scenarios. Two meters long is enough for a 50" TV. Good buy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/05/2021

    Muito bom, é original, preço bom e produto bom

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/08/2021

    fine long smart RGB line

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/05/2021

    ÜRÜN GAYET BAŞARILI VE GÜZEL BEN BEĞENDİM 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/06/2021

    Bu ürünü diğerlerinden ayıran tek şey benim için HomeKit destekli olmasıydı ambiyans olarak gayet güzel gayet kullanışlı herkese tavsiye ederim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/04/2021

    well packaged, good quality

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/01/2022

    is the 3rd strip of this brand that I own. they are just great. great integration with apple homekit.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/11/2021

    pedí unas luces led de Yeelight y me llego una batería de un dron espero que lo resuelvan pronto porque he oído hablar muy bien de esas tiras Led

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/07/2021

    Good Light Had to pay alot of tax tho even tho i bought it with traffic insurance. Kinda not worth it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    Aucun problème de paramétrage, l'appli Xiomi Home (Europe) la reconnu facilement. La prise de courant Europe est jointe dans le colis super !!!.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$16.88
    • US$35.99
    • US$27.99
    • US$33.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$26.88
    • US$89.99
    • US$27.99
    • US$35.99
    • US$23.49
    • US$6.99
    • US$33.99
    • US$29.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$5.99