Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.86 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good product(103)
  • good price(11)
  • right hand(10)
  • great price(9)
  • great idea(7)
  • easy to use(6)
  • bright leds(5)
  • poor quality(5)
  • Toplam (880) İnceleme
  • (99) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(880)
    • 5 Yıldız(803)
    • 4 Yıldız(46)
    • 3 Yıldız(18)
    • 2 Yıldız(7)
    • 1 Yıldız(6)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-06 09:45:42

    If you catch fish at night like I do, use these! they quite possibly could be one of the best inventions yet!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-29 12:12:40

    very useful gloves, they are good for lightingh dark spaces when you are doing some jobs. I purchased a left and a right hands items. guanti molto utili, sono perfetti per illuminare gli spazi bui quando si fanno dei lavori. Ho acquistato un oggetto con la mano sinistra e una destra.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-03 15:23:40

    Produto perfeito como o esperado, gostei tá aprovado.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-06 19:52:05

    Brilliant idea. Works well. Also try it upside down. The switch is in the palm and the lights point at the fingertips

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    produto recebido

    2018-11-30 09:19:13

    mercadoria recebida com bastante agilidade e rapidez e já utilizando

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Muy útil

    2018-10-23 12:42:20

    Es mi segunda compra, ya tengo el par y se complementan en el trabajo. Lo recomiendo. ¡Gracias Banggood!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Luva super proveitosa nas atividades

    2018-10-16 16:01:35

    Muito bom produto de ótima qualidade, eficiente nas atividades que necessitam do uso. Aconselho as pessoas que estejam interessadas não terá arrependimento.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-11 16:07:56

    Material delicado, mais o produto é funcional

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 111  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap