Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (91) İnceleme
  • (18) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(91)
    • 5 Yıldız(86)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/01/2020

    Todos son muy pequeños y algunos tienen colores muy diferentes a los de la foto, los cangrejos en la foto se ven de color oscuro y a la hora de recibirlos son blancos, la verdad no me gustaron para nada y no recomiendo esté producto. También me llego quebrada la caja en dos zonas, si venia muy protegido pero internamente la caja dañada y eso me molesto mucho. Muy mal producto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/04/2021

    schöne Teile

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    product is in goed staat ontvangen en ook nog snel er zaten dingetjes bij waarvan we niet wisten waar ze voor waren, maar na een poosje zoeken op internet de oplossing gevonden. zie foto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/06/2021

    rigtig fint lille sæt med mange fine dele i. Perfekt til en tur ved vandet. Tangen er en multitang som både kan klippe og hold ting fast.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/01/2021

    Excellent item for the best price

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/06/2022

    منتج سيء للغاية الحجم اصغر بكثير من المعروض والجودة رديئة والتوصيل استغرق ما يقارب 3 اشهر الي جانب أنني دفعت مصروفات بريدية أخرى غير التي دفعتها للمنتج والشحن أنه أول وآخر تعامل لي مع هذا الموقع

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/10/2021

    superrr

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/02/2020

    produto muito bom de excelente qualidade veio tudo em perfeito estado recomendo só a entrega que não mostra no aplicativo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/06/2022

    They arrived incredibly fast, I was literally confused by just how bloody quick they got here. Just over 26 hours from making payment to arriving at my door, that's some next level speed from the lads in shipping!! And the kits are sensational for the money, already caught a 44cm rainbow trout on the yabbie, and a 69cm Murray cod on the poppy...LOVE IT!!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/04/2022

    excelente,,gostei bastante.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$24.25
    • US$10.99
    • US$17.45
    • US$6.17
    • US$11.88
    • US$24.47
    • US$12.05
    • US$9.99
    • US$12.45
    • US$9.99
    • US$10.30
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$17.10
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$12.45
    • US$1.69