Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (106) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(106)
    • 5 Yıldız(97)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/04/2021

    as described, nice and smooth!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/05/2017

    mašinica je odlična za ribolov na plovak. Idealna za korištenje tankih najlona zbog male špulne. Posledije dosta ležajeva tako da je zadovoljstvo pecati s njom. Možda je trebalo da bude ugodnija kugla na ručki jer je oblik malo nezgodan.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2018

    Ragazzi questo mulinello vale la pena veramente di essere acquistato, maneggevole, di ottima fattura e robusto. è fornito anche di custodia in modo tale da riporlo adeguatamente nella cassetta. lo consiglio per lo spinning

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/02/2020

    Automatic recection doesn't work, looks like spring is too strong. I will try to change it or make shorter, hope that will resolve the problem. Overall looks OK by price.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/12/2017

    türkiyeden alış veriş yapcaklar gönül rahatlıyla yapın güvenilir bir site 14 ocak teslim gözüküyordu aralığın 21de elime ulaştı

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/12/2017

    Produto nota 1000, chegou no prazo e veio como prometido. Muito bom pode comprar! Tem vídeo lá no canal pra quem quiser tirar algumas dúvidas :) https://youtu.be/DzlgXOMNbtk

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/12/2017

    Great Fishing reel. Looks very nice.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/11/2017

    Всё соответствует описанию. Мягкое вращение. Отлично выглядит

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/10/2017

    Very good quality for what you pay, metal spool and solid looking handle. Well worth it, thats why I'm ordering more.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2018

    but...it takes the same braid meters with 4000...... good quality for the price fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$91.99
    • US$135.99
    • US$20.99
    • US$17.16
    • US$65.99
    • US$60.99
    • US$103.99
    • US$16.99
    • US$36.99
    • US$10.99
    • US$29.99
    • US$51.89
    • US$14.00
    • US$22.99
    • US$26.99
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$478.99