Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (65) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(65)
    • 5 Yıldız(56)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/07/2021

    The drone came to Greece in 14 work days with eu priority and i think it came fast.Now the drone is as expected not the best quality it costs only 150 euro.I like the small size of it and the controller feels good in hand.About flight time and performance I don't know , haven't tested yet i hope it will be worth

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 22/05/2022

    El dron se demoró mucho más de lo previsto, llegó con la tapa del grimbal caída, hoy hice mi primer vuelo y funcionó muy bien, había mucho viento y esto dificultó el vuelo, pero en general un excelente producto, la cámara satisface mis necesidades y cumple lo que ofrece

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/11/2021

    drone arrivato come da programma, bello esteticamente e performante, resistente e sicuro al volo, adatto anche per i principianti

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/09/2021

    il drone è arrivato in una settimana....ma non va bene e non riesco a capire niente per la restituzione

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2021

    excelente, tudo perfeito. satisfeito 🤝

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/07/2021

    Very fun to fly, camera is really good too. Nice range when you have a clear shot. Highly recommend

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    O produto veio com defeito, NÃO FUNCIONA! Um dos motores não é ativado, as funciona vez ou outra. EXISTE COMO TROCÁ-LO?

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/02/2022

    llegó en perfecto estado y antes de la fecha muy buena entrega

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/09/2021

    7 nap alatt megérkezett.Minden rendben van.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2021

    Great drone for the price. Good for filming

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you