Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (618) İnceleme
  • (53) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(618)
    • 5 Yıldız(587)
    • 4 Yıldız(20)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(6)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/02/2021

    Produto chegou Rápido ,bem embalado ,e vendedor anunciou o produto de acordo 100% , chegando as demais peças faço um feedback para testar o produto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/03/2021

    perfecta.por ahora muy bien.con descuento merece la pena.poco stock es españa.desde china no metece la pena.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/02/2021

    The battery came with a jar discharged, I'll try to restore the discharge charge cycle

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/02/2021

    Good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2017

    Батарей у меня больше двадцати. Эта первая из заказанных в Китае, которая приехала именно с теми размерами и весом, которые были в описании. Напряжения во всех банках одинаковое. Вмятин нет. Вес батареи соответствует емкости и указанной токоотдаче. По всем признакам должна работать хорошо. Спасибо.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/05/2020

    bei dieser Luefeeung ist alles ok...doch bei dem Produkt 83283745 fehlen einige Teile und die anderen Teile die ich am 15.04.bestellte und bezahlte hab ich noch immer nicht bekommen.. 83283742 83283744

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/10/2019

    Bestelling: 2 stuks ZOP Power 11.1V 2200MAH 3S ontvangen per post. De verpakking was helemaal inorde 👍. Batterijen prijs/Kwaliteit TOP 👍. Dankuwel Banggood. Groetjes Dominique.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/07/2019

    Mercadoria de ótima qualidade, muito bem acabada, embalagem chegou rápida, mas enfim gostei muito da compra, estou muito satisfeito com a mercadoria recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2017

    Ottime batterie, rispondono perfettamente alla descrizione. Ottimo imballaggio. il voltaggio di stoccaggio è perfetto e le celle sono bilanciate a 3,8 volt.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/01/2018

    Buena bateria, la estoy cargando en modo storage para guardarla, ya que el dron todavia no me ha llegado. Le he hecho fotos, parece de buena calidad y es 30c o eso dice

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$40.99
    • US$28.99
    • US$23.99
    • US$10.99
    • US$56.99
    • US$13.50
    • US$6.99
    • US$22.99
    • US$22.99
    • US$8.99
    • US$118.99
    • US$79.99
    • US$7.99
    • US$32.99
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$20.99