Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (220) İnceleme
  • (55) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(220)
    • 5 Yıldız(198)
    • 4 Yıldız(14)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 27/07/2021

    Часики меня реально порадовали! Они прошли все мои проверки и не сломались, что я имею в виду!!! у меня был 3 дневной марафон а именно: 3 дня мы тусовались в бане ( я их не снимал, даже парился в них, само собой купался, нырял) Также экспериментировал проверял давление и сердце и кислород прямо в бане!!! так что друзья я искренне советую всем кто хочет надёжные часы то это они! ремешок удобный и часы сидят комфортно!!! Я доволен и батарейка 4 -5 дней в активном пользовании!!!! советую всем!!! друзья всем желаю всем счастья!!!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/10/2020

    fast delivery, works very well, battary must be load after 3 week what is very good. I have many other watches but this is my favorite. also nice Phone-App. Buy this watch! 😄

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/02/2021

    Boa tarde! o meu relógio veio com defeito. Aferição cardíaca. Já tentei várias tentativas de ajuste. mais não regularizar.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/10/2020

    Produto chegou muito rápido. Levou 15 dias. Luminosidade excelente, pulseira agradável e confortável. Em breve fazer teste com o gps.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • Italo00
    BR
    17/01/2021

    um ótimo relógio, bem fácil de usar, boas funções mas poderia ter alguma memória para colocar músicas e transferir por bluetooth.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    I write review very soon

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 09/06/2021

    Bildirim özelliği için almıştım aramaları, email ve mesajları sağlıklı bir şekilde alıyorum. Adım sayar sensörü patlak, tansiyon ölçümü yakın, uyku analizi iyi görünüyor. Bildirim açık sensör kullanımları ile 3 günde %50 şarj yedi, şarjı 1 hafta gidecek gibi görünüyor. Fiyat performans için ideal ürün tercih edilebilir.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2021

    it has a nice touch and for now I like it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    Excelente! muito satisfeito!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/12/2020

    Got it yesterday. Tried sleeping with it to see the results of sleeping, but in the morning the screen was all black and none of the buttons were working. Only gave some signs of being alive when i connected it to the charger. This will be the second night. Let's see.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY373.76
    • TRY338.62
    • TRY420.50
    • TRY439.19
    • TRY355.07
    • TRY373.76
    • TRY682.20
    • TRY373.76
    • TRY467.23
    • TRY420.50
    • TRY439.19
    • TRY186.84
    • TRY478.35
    • TRY373.76
    • TRY373.76
    • TRY373.76
    • TRY747.53
    • TRY429.84