Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.96 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (56) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(55)
    • 5 Yıldız(50)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-10 08:01:46

    Mi aspettavo qualcosa di fragile a questo prezzo.Invece devo dire che la plastica è molto robusta e l'oggetto è veramente solido.Potró affidargli le mie chitarre.Bello

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-24 03:38:28

    great and very useful

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-16 05:17:20

    No sé si aguantarán por una guitarra,se les ve endebles,y van sujetos a la base con un remache y alguno,hasta mal puesto

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-08 10:00:47

    La chitarra la regge bene, per il prezzo è più che sufficiente

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-02 13:46:50

    Good for hanging guitars.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-03 03:49:37

    Received at Nagpur, India in quick time. I have installed two of them and hung solid body guitars on them. They are functioning well. I used longer screws to fix them

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-08 11:44:57

    Muy contento con el producto, cumple las espectativas, solo recomiendo poner o utilizar taquetes más grandes que los incluidos para sujetar a la pared ya que son muy pequeños para el peso de la mayoría de las guitarras. Lo recomiendo al 100%

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-21 10:40:12

    entrega rápida, veio como na descrição, ainda não foi testado mas parece sólido. boa compra

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-10 19:56:30

    Nice guitar hanger compact and quite good for other instruments too. Using it to hang a mandolin at the moment

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-26 09:43:09

    It is difficult to put the guitar in. I've got 2 other models of a higher price range which work a lot better.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap