Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (105) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(105)
    • 5 Yıldız(98)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/12/2021

    Goods arrived in Australia very quickly. Nicely packaged inside blight plastic bag, with protective foam and in original packaging. Happy with my purchase as a repair part for my existing clock.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/06/2020

    Produits conforme.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2019

    Chegou dentro do prazo previsto . Bem embalado e sem qualquer tipo de problema . A trabalhar na perfeição Obrigado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2019

    Marchandise arrivée en parfait état . Le colis avec étiquette FRAGILE . Aiguilles emballées dans conditionnement plastique . Fonctionne parfaitement . Bien , je recommande . Merci et meilleures salutations J'en ai commandé 4 exemplaires et vais surement en recommander . :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2019

    arrivato anche prima del previsto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/10/2018

    No lo he instalado aún, sin embargo me parece buen mecanismo y propio para sustituir el que tenía en un reloj, cuyo mecanismo se averió.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2018

    Товар был упакован не достаточно надёжно для такого хрупкого механизма. Стрелки пришли чуть-чуть погнутыми, но это не страшно. Механизм работает бесшумно, секундная стрелка двигается плавно, бесступенчато. На точность ещё не проверял. Пока доволен, рекомендую.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2019

    not the smaller one I ordered.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2019

    Funciona perfectamente de momento.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/03/2019

    alles in Ordnung

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$15.99
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$16.99
    • US$76.99
    • US$43.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$57.99
    • US$8.99
    • US$6.99