Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (88) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(88)
    • 5 Yıldız(80)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 12/08/2021

    O Equipamento é simplesmente fantástico! Facil de usar e poderoso e entrega ótimo resultado no processo. É o sonho de qualquer pessoa que valoriza a saúde e alimentação natural e deseja independência da indústria. Apenas o vendedor enviou errado o adaptador que eu escolhi pardão para o Brasil que é (EU) e tive despesas para adaptar o cabo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2019

    السلام عليكم وصلت إلى المغرب في 20يوما، الجودة جيدة, أجريت تجربتها على الكركم والنتيجة ممتازة. انصح بشرائها

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 11/07/2019

    if it was a bit less quality quite good shipping did come as we expected I thought it was big but it’s cute and small but really powerful but so fat I am happy with the product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/02/2020

    ótimo produto excelente qualidade. muito bom!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/08/2019

    音はとても静かです。カップが最初オイルくさいので洗おうとしたらブレードはずすネジがとても固くて付属の工具でははずすのは困難です。プラグは3口なので日本で使うには2口変換プラグが必要です。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/01/2020

    Güzel bir ürün

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/08/2019

    amazing product this the second time I Oder from you guys

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2019

    I just recieved my miller machine today. Its worth the wait, the machine is amazing. Good value for your money..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2020

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/07/2021

    No comment yet. The make of the plug of a Grinder Mill Grinding Machine Blender provided does not correspond with what I have in my house.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git
    recommendation for you
    • US$91.99
    • US$25.99
    • US$36.99
    • US$35.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$23.99
    • US$99.99
    • US$12.64
    • US$4.29
    • US$109.99
    • US$58.99
    • US$31.99
    • US$45.99
    • US$103.99
    • US$37.00
    • US$18.99
    • US$187.99