Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.96 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good rudder(13)
  • good product(12)
  • good quality(11)
  • good price(10)
  • great price(5)
  • Toplam (202) İnceleme
  • (26) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(35)
    • 5 Yıldız(35)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-03 01:25:46

    very good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-03 08:42:37

    very good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-29 22:22:37

    good in price

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Works perfect for my FT011 and FT 012

    2016-08-08 21:15:02

    I bought one for my FT011 and one for my FT012. On FT011 the mounting holes are perfect, on FT012 not, but I made some adapters with my 3D printer. http://www.thingiverse.com/thing:1710547

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Super Mono X Upgrade

    2018-11-05 01:56:20

    ich habe das Ruder an die super Mono X gebaut ging ohne große Probleme ein Loch extra gebohrt ( ein zusätzliches muß noch rein für den Wassereinlass des Ruders für den Silikon Schlauch geht,aber auch ohne wenn man den originalen Einlass nur benutzen möchte). man braucht noch ein kleines ca. 1x1cm 2mm dickes Stück plastik oder ähnliches um die oberkannte auszugleichen und fertig. Fährt sich hervorragend self righting funktioniert tadellos. THX Bangood nice regards

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-04 22:10:11

    ****note *****servo horn is on right hand side & horizontal mounting to stern ..... anodized aluminum rudder 3” long

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Parfait, produit super solide pour un prix très bas.

    2016-06-18 15:23:41

    Parfait, produit super solide pour un prix très bas. Je viens de l'installer sur mon bateau FT011. Recu en 2 semaines. Merci Banggood

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-03-14 10:02:04

    посылка пришла раньше срока продавцу большой плюс+++++ товар полностью соответствует описанию ----- скажу честно качества детали отличное даже не ожидал ----- СОВЕТУЮ НАСТОЙЧИВО ДАННОГО ПРОДАВЦА!!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    GREAT !!!!

    2018-01-16 11:20:52

    Perfect for my FEILUN FT011 !! Many thanks Banggood ;)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Thank you Banggood

    2016-11-12 18:34:11

    Thank you Banggood Türk arkadaşlara siteyi ve ürünleri tavsiye ederim. Güvenilir ve Kaliteli ürünler.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap