Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.81 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (21) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2396)
    • 5 Yıldız(2327)
    • 4 Yıldız(68)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    como no anúncio

    2018-06-02 08:41:24

    feito com bom acabamento super silencioso com 4 fan cooler ventila bem tudo certo recomendo compra tamanho bom bem legal

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-26 10:59:04

    Hello, the goods arrived on the set date, well packed and undamaged. design is great, just like in the photo. everything works as in the description, I am satisfied with the goods and recommend to everyone

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-20 11:13:14

    Excelente negociação, ...chegou antes do prazo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-15 19:01:53

    great

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-09 23:55:02

    hält was es verspricht

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-15 15:04:31

    fracas as ventuinhas

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    great product

    2018-07-12 03:52:53

    Works well, i use this for my shrimp tank but i also have the 3 and 6 fan they are a very good product for the price you pay plus it's actually more silent than much more expensive branded ones. I will surely be buying more

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-05 00:34:38

    excellent product. works as advertised. brings down temperature gradually. remember to top op your RO

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-02-09 22:36:52

    Muito bom, realmente ele consegue baixar entre 3 a 6 grau, se usar junto com Coel fica perfeito.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    4 fan aquarium cooler

    2018-06-05 01:20:35

    good product Air flow not strong but good enough Silent , good quality, fast delivery I have it in a 110 lt marine aquarium recomended

    Yorumlar
  1 2 3  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap