Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (488) İnceleme
  • (26) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(488)
    • 5 Yıldız(442)
    • 4 Yıldız(33)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/03/2017

    https://youtu.be/-3a3Iz60vsk -мой небольшой обзор можно взглянуть по ссылке. Инструмент очень понравился. Уже испытал на прозрачном замке, который был в комплекте, все получается. Заказывал без трека, пришло в Крым в течении месяца. Я очень доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2018

    Good set for training and opening locks. Nice package and good bag for all of this set. :-) I recommend this product. :-)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2017

    Very good set. The skeleton is made of very fine steel and with fine precision.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2017

    все супер, пришло быстро в очень хорошей упаковки спасибо продавцу, я очень доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2017

    El pedido ha llegado realmente rápido y el producto es tal como se describe en la página web. Doy la máxima puntuación.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 31/10/2016

    Товар полностью в целом ржавчины нет не согнуты. материал хороший не сломается. Лично у меня получилось открыт пару замков Всё 100% До Сургута дошёл 19 дней. Хорошо упакована. Спасибо продавцу.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2021

    مجموعة قيمة اشكركم عليها 🥰

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2019

    Заказал первый раз. Заказ шёл месяц. Пришло всё хорошо упаковано. Качеством доволен. Всё отлично! Рекомендую!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/05/2018

    a primeira vista aparenta ser frágil e que pode quebrar fácil mas lhe garanto que não! é de ótima qualidade o produto veio muito bem embalado e protegido. a comunicação com o vendedor foi simples e direta. o unico problema é o serviço de entrega do meu país que demora demais. Portanto concluo que pelo preço e qualidade do produto vale sim a pena comprar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2018

    Recebi produto e já testei

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$15.29
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$25.99
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$133.31
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$20.90
    • US$22.99
    • US$12.55
    • US$36.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$26.99
    • US$16.99