Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (533) İnceleme
  • (49) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(533)
    • 5 Yıldız(515)
    • 4 Yıldız(17)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/06/2021

    Show, muito bom, gostei, chegou em 19 dias depois que foi postado, minha compra que chegou mais rápido da china,tudo bem embalado é protegido, recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/03/2021

    Good product. I am satisfied. Recommended!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2018

    Cuando volaba choqué con un árbol y se rompió el brazo pero afortunadamente Banggood tiene la pieza de repuesto. Lo probaré enseguida. Gracias Banggood!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2018

    Первый раз покупаю в Banggod. Приятно удивлен. Скидки. Доставка быстрая курьером Мист-экспресс домой. Упаковка нормальная. Проверил от батарейки вращаются. Надеюсь не понадобятся. Магазину спасибо!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2020

    o novo braço é maior e falta uma peça de apoio logo não é igual a base de apoio do braço antigo não é compatível 3 meses a espera para isto😤

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/04/2020

    the part assembly arrived promptly after I ordered it. Be sure to specify the correct arm with propeller. I needed the right front arm with Counter clockwise or anti clockwise propeller.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/09/2019

    ürün belirtilen zaman öncesinden elime ulaştı. paketleme zayıftı fakat sağlam ulaştı elime. ürün gayet başarılı birebir ürün. Teşekkürler

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2019

    Good quality , fast dispatch

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2019

    рекомендую продавца,все пришло за 17 дней! упаковка правда не надёжная,но приехал целый в исправном состоянии.поставил , все работает! спасибо

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/03/2018

    Bardzo dobre części do drona. Idealnie wykonane i spasowane. Łatwa wymiana. Niska cena

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY140.10
    • TRY65.33
    • TRY74.68
    • TRY65.33
    • TRY691.54
    • TRY93.37
    • TRY93.37
    • TRY74.68
    • TRY65.33
    • TRY121.41
    • TRY65.33
    • TRY252.26
    • TRY55.99
    • TRY205.53
    • TRY55.99
    • TRY84.02
    • TRY205.53
    • TRY55.99