Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (27) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(27)
    • 5 Yıldız(26)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/06/2021

    tq.. banggod n ninja van curear... hope n joy.. about this items.. 🤣😂😂.. 5 🌟🌟🌟🌟🌟.. i give for rating .. rc speed boat.. 🤣😂😂😂 TVM..again..🤣😂

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/11/2021

    ainda não foi testado na água mas parece estar tudo ok, bom aspeto visual e material. Barco é maior do que esperava. 5 estrelas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2021

    recived the item in good condition. though it takes a while to deliver but i am satisfied with the logistics and customer.service in handling my complaints

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2021

    awsome boat super fast and fun

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/06/2021

    so good contision.tq so much

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/04/2018

    Crazy fasti need more batteries 8)

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/06/2020

    thủy văn tv

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/10/2021

    Bonjour bien recu Un probleme de mise en marche apres plusieur essaie la telecommande ne s'allume pas j'ai effectuer plusieur changement de piles rie a faire aucun voyant ne s'allume qu'elle solution pouvez vous me proposer. Cordialement

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2021

    Super cooles Profigerät ! Stimmt alles! Klar, kein CE und Sicherheitszeichen, aber für Kenner und Könner !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2021

    great value hobby grade and fast, does great right out of the box! It does however have an all in one RX/esc mine didn’t last long on a 120C 3s

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,344.73
    • TRY2,066.06
    • TRY965.72
    • TRY2,017.15
    • TRY1,992.70
    • TRY794.56
    • TRY1,856.26
    • TRY8,496.89
    • TRY635.63
    • TRY590.39
    • TRY403.33
    • TRY378.88
    • TRY440.01
    • TRY232.17
    • TRY329.98
    • TRY871.59
    • TRY2,921.87
    • TRY378.88