Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (31) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(31)
    • 5 Yıldız(30)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/01/2021

    legal

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 04/03/2021

    have collected the parcel and must testify of its accuracy and exactly what commanded and shipment time was maintained.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2021

    disini tertulis kamera 4k vlog yang datang hanya microphonenya saja, bagaimana ini ? mana kameranya ? mohon ditindaklanjuti

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2021

    I only received the speaker I’m not happy at all, waiting to hear how this will be fixed💔

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    veio apenas o microfone preciso de ajuda

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 25/07/2020

    KOMERY 4K Genel anlamda başarılı ve pratik bir ürün fakat ! en büyük sorunu,lens koruması yok,her an çizilebilir,kargo paket muhafazalı değil özellikle Türkiye kargo şirketleri bu konuda sorunludur ve her an siparişiniz kırılabilir. Kamra çekim modları çok pratik ve kullanımı kolay,kullanıcı arkadaşlara önerebilirim,özellikle usb,hd giriş ve lcd ekran geçişleri çok seri,usb webcam olarakta kullanılabilmesi büyük avantaj,bu kamerayı gerekirse Türkiye';de tüm kullanıcılara önerebilirim..

    Yorumlar (9)
    Orjinali göster
  • 26/06/2020

    Very good

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 05/01/2021

    me ha venido solo el micrófono la cámara no me ha llegado no volveré a pedir nada más porque la he pagado para recibir las dos cosas y mi hijo pequeño haber que le digo yo mañana , por engañarme no voy a recomendar vuestra página

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2020

    Thanks bro product usefull

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 17/02/2021

    je n'ai pas ressus mon produit j'ai coché la casse pour me faire rembourser je n'ai pas eu de remboursement je ne conseil pas se site

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY253.21
    • TRY288.39
    • TRY375.17
    • TRY365.79
    • TRY375.17
    • TRY375.17
    • TRY281.35
    • TRY1,266.41
    • TRY2,204.57
    • TRY1,172.60
    • TRY2,335.91
    • TRY881.77
    • TRY834.86
    • TRY234.44
    • TRY375.17
    • TRY1,060.02
    • TRY271.97
    • TRY112.48