Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1010) İnceleme
  • (158) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1010)
    • 5 Yıldız(967)
    • 4 Yıldız(36)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/01/2021

    A huzalcsupszoló része tökéletesen működik. A krimpelő résszel sokat próbálkoztam de feladtam. Most rendeltem egy Paron® JX-1601-06, csak krimpelésre, remélem a kettő együtt kiszolgálja az igényeimet.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/12/2021

    muito satisfeito com o produto...!!!demorou um pouco mas chegou ... correios do Brasil mas ele chegou rápido no brasil

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2021

    Good item!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2021

    Хорошая вещь. Работает всё как надо. Советую всем кто хоть немного занимается проводкой, кабелями и так далее. Хотите удобно работать? Тогда закажите такие себе.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/10/2021

    Excelente producto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/02/2021

    Пришли за месяц ровно. Всё в порядке, уже попробовала в действии, довольна. Выглядит надёжно. Довольно широкие, весят около 300 грамм.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    Just what I needed 😀 Very quick delivery 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2021

    Everything was fine. Fast punctual delivery. Fair seller. Super product. I recommend to everyone!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/03/2021

    I never used wire strippers before but this tool feels quality in my hands. I can recommend it for everybody!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    Wszystko ok. Opakowanie trochę sfatygowane było ale to nie ma znaczenia bo wszystko działa.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$18.99
    • US$10.99
    • US$31.99
    • US$23.99
    • US$8.07
    • US$29.99
    • US$10.99
    • US$6.99
    • US$17.99
    • US$32.99
    • US$36.99
    • US$12.99
    • US$3.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$47.99
    • US$11.99