Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (41) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(41)
    • 5 Yıldız(37)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/05/2019

    Устройство заказал без корпуса, дошло без повреждений, всё работает как в описании. Отличное качество. Быстрая доставка транспортной компанией CDEK , курьером до дверей.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2019

    Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/10/2019

    Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2020

    слабенькое разрешение, но работать можно

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    Good performance. I am looking for winter time to look after problems with thermal comfort in my house.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    A low resolution / low cost thermal camera, great value for the money and hobbyist.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/12/2020

    zásilka dorazila poměrně brzo ,jen byl problém s českou poštou jinak pracuje jak má nevadilo by kdyby u toho byl i návod

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/11/2019

    ottima termocamera ultraeconomica , elegante pratica e fa quello che promette

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/07/2019

    値段の割になかなか良い。 取説が少ないのでよくわからないが測定し画像の確認は問題ない、画像の保存ができるのか?

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/03/2022

    Would like to get a instruction manual for it .

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$5.87
    • US$3.99
    • US$13.49
    • US$31.99
    • US$8.99
    • US$8.07
    • US$10.49
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$199.99
    • US$245.99
    • US$359.99
    • US$99.99
    • US$23.99
    • US$14.69
    • US$7.34
    • US$9.99